Epistel september 2017: Extra

|   Epistels

De Boerhaave Commissie voor Post-Academisch Onderwijs in de Geneeskunde en de afdeling Klinische Epidemiologie van het Leids Universitair Medisch Centrum organiseren de

Cursus Klinische Epidemiologie op Schiermonnikoog

zondag 11 t/m vrijdag 16 maart 2018

Inhoud

Doel van deze intensieve cursus –die in het Nederlands wordt gegeven- is de deelnemers in één week tijd de basisprincipes van epidemiologisch onderzoek bij te brengen die nodig zijn bij het opzetten, uitvoeren en interpreteren van klinisch wetenschappelijk onderzoek. Hierbij zal voortdurend theorie afgewisseld worden met oefeningen, zodat de deelnemers de gangbare epidemiologische analysemethoden aanleren, met potlood en papier, en ondersteund door demonstraties. De cursus begint op een basisniveau en eindigt op een middenniveau. Er is geen specifieke voorkennis vereist. Wel zal reeds voor de cursus lesmateriaal bestudeerd moeten worden.

Doelgroep

De cursus is bestemd voor hen die betrokken zijn bij patiëntgebonden klinisch wetenschappelijk onderzoek. Dit kunnen zowel klinisch werkzame artsen, assistent-geneeskundigen, maar ook specialisten en onderzoekers in opleiding zijn.

Cursusprijs

€ 1.975,-

incl. logies o.b.v. gedeelde hotelkamers & maaltijden, excl. reiskosten

Verdere informatie + inschrijfformulier

https://www.lumc.nl/org/klinische-epidemiologie/onderwijs/Schier/

Deadline inschrijving: 24 november 2017

Back