Epistel mei 2017: Verbinden

De verbindingsketen “onderzoek” opnieuw gestart!

Vorig jaar is in Epistel begonnen met verbindingsketens. De bedoeling is een trits van collega’s aan het woord te laten over een bepaald onderwerp. Een collega die aan het woord is geweest geeft de beurt door aan een andere collega en zo ontstaat een verbindingsketen. Helaas is de verbindingsketen onderzoek om duistere redenen verbroken geraakt (onbegrijpelijk). Welnu, we blazen de verbindingsketen “onderzoek” nieuw leven in. Epidemiologen kunnen dat.

Read more

Epistel mei 2017: Verbinden

Symposium “Go Your Own Way: Carrièreperspectief voor Junior Epidemiologen”

Op donderdagmiddag 30 maart vond de eerste activiteit georganiseerd door de werkgroep Junior Epidemiologen plaats in Stadskasteel Oudaen te Utrecht. Het onderwerp van het symposium was ‘carrièreperspectief voor junior epidemiologen’ en we konden in totaal 80 junior epidemiologen uit heel Nederland als deelnemers verwelkomen.

Read more

Epistel mei 2017: Verbinden

Op 8 en 9 juni vindt de WEON 2017 'Epidemiological methods for implementation research’ plaats in Antwerpen! Voor meer informatie en registratie, zie: www.uantwerpen.be/weon2017 .

Op 7 juni worden namens de VvE vier pre-conferences georganiseerd. Benieuwd welke deze zijn? We zien uw aanmelding voor de volgende pre-conferences graag tegemoet:

Read more

Epistel mei 2017: Verbinden

Aankondiging pre-conference: Koppelen van en met registraties en biobanken

De pre-conference wordt georganiseerd voorafgaande aan de WEON 2017 op 7 juni, vanuit het workpackage “Biobank to registry linkage” van BBMRI-NL (Biobanking and BioMolecular resources Research Infrastructure - The Netherlands).

Read more

Epistel mei 2017: Extra

Aankondiging cursus: Gevorderde Epidemiologische Methoden

De afdeling Klinische Epidemiologie van het LUMC organiseert op 9 & 10 november, 23 & 24 november 2017 de 4-daagse cursus: Gevorderde Epidemiologische Methoden.

Read more

Epistel mei 2017: Extra

Wilt u een agendabericht plaatsen?

Read more